Door het gebruik van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. voor meer details
   IN NOVEMBER, Geniet van -10% KORTING met de code NOEL (vanaf 59€ aankopen. Buiten promo. Niet cumuleerbaar)                   
0
Winkelmandje

Levering en Terugzendingen

Onthaal > Levering Terugzendingen

Belangrijk

VERZENDEN EN AFHALEN

De levertijd gaat in zodra het pakket naar de transporteur wordt overgedragen.

BELANGRIJK OM WETEN
Biodidoo verzoek u dringend om in uw "spam" box potentiële mails van Biodidoo en DPD te verifieren.
U vermijdt verloren mails over uw bestelling en levering door in je contactpersonen e-mailadressen van Biodidoo en DPD te aanvaarden.

OPGELET SUPPLEMENTEN EILANDEN
Verzendkosten in de tabel voor het verzenden van uw pakket op een eiland zijn indicatief en kunnen worden aangepast op elk moment op basis van de werkelijke kosten op het moment van verzending. Elk verzoek gestuurd naar een eiland zal een contact noodzaken tussen de klant en de klantenservice om de kosten en voorwaarden te definiëren. We hebben het recht om de bestelling van de klant te annuleren en de betaling terug te storten, zonder compensatie.

In geval van twijfel kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice om u te vergewissen van de reële  verzendingskosten. Raadpleeg eerst de lijst met de eilanden supplementen. De levering aan eilanden houdt ook een extra levertijd in van 1 tot 2 dagen.

BiOdidoo is niet aansprakelijk voor verkeerde interpretatie van eiland supplementen.

Zendingen zijn beperkt tot de landen opgenomen in de tabel.

Prijzen van verzendkosten zijn inclusief BTW (De Franse BTW is van toepassing). Met uitzondering van Zwitserland, waar de verzendkosten zonder btw zijn geafficheerd.

Inbegrepen in de transportkosten

1.     Aanvullende verzekering tegen een tarief van € 520 per pakket
2.     Levering tegen handtekening
3.     Service Predict
4.     Track & Trace

AANVULLENDE VERZEKERING TEN BELOPE VAN € 520 PER PAKKET
Al onze pakketten worden automatisch verzekerd tot € 520 per pakket. Er zijn geen speciale maatregelen nodig. Echter, als u wilt, kunt u zich aanvullend verzekeren op elk moment.

AFGIFTE TEGEN HANDTEKENING
Pakketten worden geleverd op de plaats van bestemming tegen handtekening. Geen enkel bezwaar kan worden aanvaard indien een andere persoon dan de persoon vermeld op de leverbon tekent voor ontvangst.

PREDICT SERVICE
De predict functies moeten worden ingevuld. Op de dag van de ophaling bij Biodidoo, wordt aan de ontvanger een melding via e-mail of SMS toegestuurd met de leveringsdatum. Hij kan, als hij dat wil, de levering uitstellen met 1 tot 3 dagen. Zonder nieuws van de klant, wordt het pakket de volgende werkdag geleverd. De dag van de levering krijgt de ontvanger een melding per SMS of e-mail met de verwachte levertijd. Via www.nouvellelivraison.be kan de klant een levering verzoeken op een andere %u200B%u200Bdatum of een ander adres, of kan aangeven dat het pakket op een specifieke plaats kan worden afgeleverd (bvb. In de garage). De klant kan ook kiezen voor een ophaling in één van onze DPD Pickup parcelshops.

TRACK & TRACE
Om uw pakket te volgen, moet u een nummer tot 14 nummers invoeren op www.dpd.be.

NOT @ HOME
Na een mislukte poging tot aflevering van het pakket, wordt deze doorgestuurd naar een relais punt in uw buurt. Dit systeem is geldig voor alle landen van de DPD netwerk relais punt (Frankrijk, de Benelux, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland). Meer dan 90% van de bevolking leeft binnen 10 minuten rijden naar een verzamelpunt, wat een gemakkelijke toegang garandeert.

Op deze manier kunt u snel, vaak dezelfde dag nog, uw pakket in ontvangst nemen en voor jezelf beslissen wanneers je deze wilt gaan halen, met inbegrip van het weekend.

 

TERUGZENDINGEN   

U hebt uw bestelling ontvangen en u bent om één of andere reden niet tevreden. U hebt 14 dagen de tijd om ons teinformeren en 30 dagen om de artikelen waar u niet tevereden over bent terug te sturen.
Het terugsturen gebeurt altijd op uw kosten(1) aan het volgende adres :

BiOdidoo SAS 
130, Boulevard de la Liberté 
59800 Lille 
France

Geretourneerde artikelen moeten nieuw, ongebruikt en zich in de originele verpakking bevinden.
Voor zuigelingenvoeding, mag het artikel niet zijn geopend.
Voor wasbare luiers, adviseren wij u één te wassen en te testen vooraleer de andere te gebruiken. Als deze luier niet aan uw wensen voldoet (om reden van grootte, coupe, ..), kunnen we de ongebruikte items vervangen of terugbetalen verminderd met de waarde van één luier.
In het geval van een beschadigd of defect product na ontvangst van de bestelling (of per ongeluk verkeerd verstuurd item), neem dan absoluut met ons contact alvorens de artikelen terug te sturen per e-mail of op 03.20.38.52.85. 

Bij geschillen kan u terecht bij de klantendienst via mail : info@biodidoo.com

Te volgen procedure:
U stuurt een verklarende mail naar onze klantendienst met Uw naam en klantnummer Uw volledig adres en telefoonnummer Een beschrijving van elk produkt en de reden van terugzending U ontvangt per mail de te volgen procedure voor de terugzending en de bevestiging voor de volgende stap U levert uw retourpakket af in een DPD pickup punt Als u het pakket op een andere manier wenst terug te sturen dan is het noodzakelijk te versturen met een « Track & Trace » systeem en met een handtekening voor ontvangst Retourkosten zijn altijd voor uw rekening(1)
(1) In het geval BiOdidoo verantwoordelijk is voor de terugzending dan betaalt BiOdidoo de verzendkosten terug ten belope van maximum :

Frankrijk : 6 €
Nederland - Luxemburg : 6 €
Duitsland : 6 €
Belgie : 5 €
Andere landen : 20 €

Bij vragen contacteert u best de klantendienst.

De Europese wetgeving laat u ook toe via derden een geschil op te lossen als u niet tot een compromis kan komen. Hiervoor kan u deze link volgen online geschillenoplossing