Door het gebruik van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. voor meer details
0
Winkelmandje

Levering en Terugzendingen

Onthaal > Levering Terugzendingen
Prix transport Biodidoo - NL - versions WEB - 01.01.2022-1.jpg

Belangrijk

Alle getoonde prijzen zijn geldig t/m 31-12-2022. 

Een brandstofbelasting van 1 € incl. btw wordt toegepast in de prijs van het transport. Dit dekt een deel van de door de vervoerders gefactureerde brandstofbelasting.

Waarom deze verzendkosten ?

Als winkelsite is Biodidoo verplicht om verzendkosten in rekening te brengen voor bestellingen. Biodidoo's idee is om biologische producten tegen betaalbare prijzen aan te bieden, opdat dit economisch mogelijk zou zijn, worden onze bezorgkosten gefactureerd aan klanten voor hun bio boodschappen in functie van gewicht en/of hoeveelheid. Het verzenden van een bestelling kost Biodidoo tussen 10 en 20 €. Over het algemeen betaalt u maar een deel van dit bedrag.

De doelstelling van Biodidoo is om uw bio boodschappen te democratiseren door zeer concurrerende prijzen aan te bieden voor bio producten. Hier zijn de redenen waarom we dit beleid van transportkosten hebben geïmplementeerd.

1. Grotere bestelling beter dan kleine bestelling. Inderdaad, als je meerdere kleine bestellingen doet, heb je elke keer een complete verpakking nodig, en een complete verzending nodig, en dit alles heeft een veel grotere impact op het milieu dan een groter pakket dat eenmaal wordt verzonden. Aan de andere kant is het ook goedkoper om alles in één keer in te pakken en te verzenden. Grote bestellingen plaatsen is daarom ecologischer en voordeliger dan kleine bestellingen.

2. Hoe groter het bedrag osten?van uw bestelling, hoe meer we in staat zijn om de verzendkosten voor u te verlagen. Dit is gezond verstand, bij een kleine bestelling maken we niet genoeg winstmarge om u de verlaagde verzendkosten te kunnen aanbieden.

3. Biodidoo presenteert duizenden referenties die alle behoeften van een moeder en haar baby dekken. Het idee is om u voldoende grote mandjes te laten samenstellen, door desgewenst in onze verschillende universums te winkelen, zodat uw kosten zo min mogelijk voor u zijn. Door al uw aankopen op Biodidoo.com te doen, bespaart u ook op verzendkosten door snel de drempel te bereiken voor het verlagen van de verzendkosten.

Voor meer informatie over de levering via Mondial Relay, klik hier

Voor meer informatie over de levering via BPost, klik hier

Voor meer informatie over de terugzendingen, klik hier

Als u een VIP-transport of ALL INN-abonnement hebt gekozen, houd er dan rekening mee dat deze abonnementen alleen beschikbaar zijn in België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Het transportabonnement is alleen mogelijk als u al een VIP-abonnement hebt. Het is voordeliger om je te abonneren op een VIP ALL INN-abonnement.

De Europese wetgeving laat u ook toe via derden een geschil op te lossen als u niet tot een compromis kan komen. Hiervoor kan u deze link volgen online geschillenoplossing