Door het gebruik van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. voor meer details
   NIEUWE KLANT ? Geniet van -10% KORTING met de code 2019NEW (Buiten abonnement)                   
0
Winkelmandje

Hoe werkt Mondial Relay voor de levering van mijn bestelling BiOdidoo ?

Onthaal > Mondial Relay

MONDIAL RELAY

Levering in Relais Points® in Frankrijk, België, Luxemburg of Spanje

Levering direct in één van de 6 000+ Relais Points® in 4 landen van het Global Relay netwerk is gewaarborgd om uw pakket te ontvangen op een veilige plaats en de vrijheid deze af te halen op een moment dat u het past in een plaats van uw keuze!
Mondial Relay streeft ernaar om pakketten binnen 3 werkdagen*, vanaf de ophaling tot levering in Frankrijk, België en Luxemburg. Voor leveringen in Spanje bedraagt de levertermijn 5 tot 7 dagen *.

Zodra het pakket beschikbaar is, wordt u per sms of e-mail op de hoogte gesteld. Je hebt dan maximaal 14 dagen om je pakket op te halen in het Mondial Relay punt.
Het pakket wordt afgeleverd aan de ontvanger tegen voorlegging van een identiteitsbewijs en tegen handtekening.

* Dit zijn gemiddelde deadlines die niet worden gegarandeerd en die niet het voorwerp van een mogelijke compensatie kunnen zijn.

 

RETOUR VAN PAKKETTEN

Dat uw bestelling werd afgeleverd in een Relais Point® of niet, het terugsturent van uw items, door ze terug af te geven in uw Relais Point is mogelijk. Controleer de retourvoorwaarden van BiOdidoo en pak zorgvuldig uw producten in. Je kunt je retour volgen dankzij de ontvangstbon die je krijgt. Afgeven is versturen!