Door het gebruik van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. voor meer details
0
Winkelmandje

De Jaq Jaq Bird nomadische schetsboeken

Onthaal > Onze Merken > Jaq Jaq Bird
Onze Merken
Mijn filters
Leeftijd
Merk
Prijs
tussen 14 en 27
Jaq Jaq Bird is in 2005 opgericht door Grace, moeder van 3 kinderen. Ze is een Koreaanse en woont en werkt in Chicago. Samen met een klein team werkt ze aan de mooie Jaq Jaq Bird collectie. Omdat haar kinderen altijd knoeiden in restaurants heeft ze als eerste product een “chalkmat” ontworpen een placemat die je kan oprollen en makkelijk meeneemt als je uit eten gaat. Aan de ene kant staat een leuke print en aan de andere kant heb je een krijtbord waar je kind met de bijgeleverde “butterstix” op kan kleuren. Nu meer dan 10 jaar later is het belangrijkste product in de collectie van Jaq Jaq bird het krijtboek. Een boekje met zwarte krijtbladen en bijgeleverde butterstix. Het boekje is makkelijk mee te nemen en je kind kan heerlijk kleuren waar het maar kleuren wil. De butterstix zijn speciale krijtjes, die stofvrij zijn en geen vlekken maken, ideaal dus. Het krijt is met een vochtig doekje eenvoudig af te nemen van allerlei oppervlakten, zoals hout. Bovendien, de krijtjes zijn niet giftig. Zo is het geen enkel probleem als kinderen de krijtjes in hun mond stoppen.

Jaq Jaq Bird heeft ook Wishy Washy Markers in de collectie; Stiften in verschillende kleuren, die net zo makkelijk afneembaar zijn als de stofvrije Butterstix.

Andere producten zijn tafellopers, placemats en kalenders. Al deze producten zijn om op te schrijven of te tekenen.Het maakt Jaq Jaq Bird tot een merk voor de hele familie.

Gedurende de afgelopen jaren is het materiaal van de producten geëvolueerd. Vandaag de dag zijn de materialen zo gezond en milieuvriendelijk als mogelijk. Alle producten zijn getest door laboratoria volgens Europese en Amerikaanse standaarden. De producten zijn vrij van BPA, ftalaten, lood en PVC Bovendien, Jaq Jaq Bird werkt met minimal packing, zodat 99% van de verpakking bestaat uit papier in plaats van plastic. Deze visie onderstreept de doelstelling van dit merk: zoveel mogelijk hergebruiken.

14 Artikel(en)
 
 
14 Artikel(en)