Door het gebruik van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. voor meer details
   NIEUWE KLANT ? Geniet van -10% KORTING met de code 2019NEW (Buiten abonnement)                   
0
Winkelmandje

Omum

Onze Merken
Mijn filters
Merk
Prijs
tussen 8 en 38

Omum is een merk dat zich toelegt op de toekomstige en jonge moeders. Moederschap en zwangerschap zijn unieke momenten in het leven van een vrouw. Het is een tijd waar ze moet verwend worden want ze bereidt zich voor om te bevallen.

De oprichtster van het merk Omum heeft dit goed begrepen door deze reeks te ontwikkelen in alle zachtheid.Het avontuur van dit merk begint in een reis rond de wereld, waarin de oprichtster van Omum, Marie-Pascale, zich de cultuurkloof realiseert met betrekking tot de begeleiding van de toekomstige moeder. In onze cultuur draait de zwangerschap rond medische afspraken, controles, .... En we verliezen de emotionele kant van deze prachtige ervaring. Omum heeft daarom huidverzorgingsproducten ontwikkeld die deze emotie terug introduceren, rekening houdend met de specifieke behoeften van de zwangere vrouw.

De pakketten zijn kleurrijk, vrolijk en recycleerbaar. De producten zijn biologisch en zorgen voor maximale veiligheid voor de moeder en baby. Zij worden geformuleerd zonder essentiële oliën en zonder controversiele bestanddelen. Texturen zijn cocoon en geuren zijn natuurlijk.

Omum, emotie-cosmetica voor toekomstige en jonge moeders.

8 Artikel(en)
 
 
8 Artikel(en)