Door het gebruik van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. voor meer details
0
Winkelmandje

De pure traditie van biologische chocolade

Onze Merken
Mijn filters
Saveurs et Nature is een chocoladebedrijf dat in 2001 in Nantes in de regio Pays de la Loire is gestart.
 

Dankzij de kwaliteit en finesse van zijn chocolaatjes werd Jean-Michel Mortreau snel gevraagd door de biologische winkels in de regio Nantes die ze wilden op de markt brengen. Zo begon het avontuur van Chocolats Saveurs et Nature!

Pure cacaoboter, geen toegevoegde plantaardige vetten en geen sojalecithine, chocolaatjes en alle ingrediënten die in de recepten terechtkomen komen uit de biologische landbouw. De bonen komen uit de Dominicaanse Republiek, Peru en West-Afrika.

Alle kenmerken van een geweldige chocolade worden onthuld in een uitzonderlijke fondant: finesse, krachtige aroma's, intense smaak, soepelheid en lengte in de mond ... een onvergetelijk moment van proeven.

Bij Saveurs et Nature wordt elk chemisch of buitenlands product dat traditioneel wordt vervaardigd, systematisch verboden. Volgens deze vereisten bestaat de chocolade Saveurs et Nature uit 43% cacaoboter (het Europese wettelijke minimum voor high-end pure chocolade is 31% cacaoboter), waardoor het zijn onvergelijkbare smaak krijgt en alle voedingskwaliteiten voor het grotere welzijn van uw gehemelte en uw gezondheid.