Door het gebruik van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. voor meer details
   IN NOVEMBER, Geniet van -10% KORTING met de code NOEL (vanaf 59€ aankopen. Buiten promo. Niet cumuleerbaar)                   
0
Winkelmandje

Over ons

Onthaal > Over Ons

Over ons

BiOdidoo® is opgericht door een mama en een papa overtuigd van BIO. Het verzorgen van jezelf is essentieel om gezond te blijven en het is door het voedsel dat we eten, de producten die we op onze huid smeren en de producten die we gebruiken om schoon te maken ....

Een gelukkig gezin van 4 kinderen van alle leeftijden en iedereen draagt op zijn eigen manier bij in het bedrijf.

Mama is wellnesstherapeut en ervan overtuigd dat de mens moet worden opgevat als één geheel om gezond te zijn. Ze kiest zorgvuldig alle producten die worden aangeboden op de site. Ze maakt uw bestelling klaar en geeft je tips bij het kiezen van uw producten indien nodig.

De papa is ingenieur en is met name verantwoordelijk voor financiën, boekhoudadministratie en logistiek. Onze kinderen zijn onze beste testers en hun advies is altijd gehoord. Door het creëren van Biodidoo®, willen we een assortiment van biologische en natuurlijke producten aanbieden die aan de behoeften van het hele gezin voldoet, want je moet zorgen voor jezelf op elke leeftijd en zelfs onze 4-potige metgezellen verdienen het beste van wat er te bieden is.

We willen bijdragen aan een beter milieu, een goede gezondheid voor iedereen, om afval te verminderen, zonder producten op dieren getest. Om de wereld te veranderen, moeten we eerst onszelf veranderen. Ons charter vertelt u meer hierover.

Bij het kopen op het internet, blijft de menselijke touch voor ons een prioriteit en dat is waarom Biodidoo® altijd luistert naar haar klanten en ernaar streeft om een uitzonderlijke en snelle service te leveren.