Door het gebruik van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. voor meer details
   NIEUWE KLANT ? Geniet van -10% KORTING met de code 2019NEW (Buiten abonnement)                   
0
Winkelmandje

Wat is de procedure in geval van terugsturen van een van mijn artikelen?

Onthaal > Terugzendingen
TERUGZENDINGEN

U hebt uw bestelling ontvangen en u bent om één of andere reden niet tevreden. U hebt 14 dagen de tijd om ons teinformeren en 30 dagen om de artikelen waar u niet tevereden over bent terug te sturen.
Het terugsturen gebeurt altijd op uw kosten(1) aan het volgende adres :

BiOdidoo SPRL 
540 Roodebeeksesteenweg
1200 Sint Lambrechts Woluwe
België

Geretourneerde artikelen moeten nieuw, ongebruikt en zich in de originele verpakking bevinden.
Voor zuigelingenvoeding, mag het artikel niet zijn geopend.
Voor wasbare luiers, adviseren wij u één te wassen en te testen vooraleer de andere te gebruiken. Als deze luier niet aan uw wensen voldoet (om reden van grootte, coupe, ..), kunnen we de ongebruikte items vervangen of terugbetalen verminderd met de waarde van één luier.
In het geval van een beschadigd of defect product na ontvangst van de bestelling (of per ongeluk verkeerd verstuurd item), neem dan absoluut met ons contact alvorens de artikelen terug te sturen per e-mail of op +33 (0)3.20.38.52.85.

Bij geschillen kan u terecht bij de klantendienst via mail : info@biodidoo.com

Te volgen procedure:
U stuurt een verklarende mail naar onze klantendienst met Uw naam en klantnummer Uw volledig adres en telefoonnummer Een beschrijving van elk produkt en de reden van terugzending U ontvangt per mail de te volgen procedure voor de terugzending en de bevestiging voor de volgende stap U levert uw retourpakket af in een POST of MONDIALRELAY punt. Als u het pakket op een andere manier wenst terug te sturen dan is het noodzakelijk te versturen met een « Track & Trace » systeem en met een handtekening voor ontvangst Retourkosten zijn altijd voor uw rekening(1)
(1) In het geval BiOdidoo verantwoordelijk is voor de terugzending dan betaalt BiOdidoo de verzendkosten terug ten belope van maximum :

Frankrijk : 7 €
Nederland - Luxemburg : 6 €
Duitsland : 6 €
Belgie : 5 €
Andere landen : 20 €

Bij vragen contacteert u best de klantendienst.

De Europese wetgeving laat u ook toe via derden een geschil op te lossen als u niet tot een compromis kan komen. Hiervoor kan u deze link volgen online geschillenoplossing